Bine aţi venit
pe site-ul nostru!


Pensiune Oazis Apartamente este situată pe strada Hid, nr.7 din localitatea Gyula, Ungaria. Pensiunea oferă spaţii de cazare în apartamente amenajate la standard superior, acestea asigură o capacitate de cazare de 2-3 sau 4 persoane în camere duble şi apartamente. Apartamentul dispune de două camere, iar sufrageria este dotată cu televizor LCD, baie proprie pentru fiecare cameră, bucătărie utilată cu: frigider, microunde, plită electrică, chiuvetă, filtru de cafea sau ceai, fierbător, prăjitor de pâine, veselă, tacîmuri. Câteva camere dispun de aparate de aer condiţionat contra cost.

Pensiunea Oazis Apartamente oferă WI-FI gratuit în incintă şi în grădină.

Clienţii care sosesc cu autoturismul personal, beneficiază de parcare gratuită în parcarea amenajată în curtea interioară a pensiunii.

Pensiunea este foarte bine poziţionată la cca.80-100 m de Băile locale- Varfurdo. Centrul oraşului Gyula este accesibil şi pe jos, fiind foarte aproape de pensiune. Oraşul Gyula oferă oaspeţilor noştri diverse posibilităţi de petrecere a timpului liber şi a vacanţelor pe tot parcursul anului. La toate acestea dorim să contribuim şi noi cu liniştea, confortul şi siguranţa apartamentelor pensiunii noastre.

Limba vorbită: maghiară, română, germană şi engleză.

Pensiunea este deschisă tot anul.

Rezervări
Oazis Apartman Gyula

Poze Apartament Oasis

 

Facilităţi

Exemple din serviciilor noastre disponibil


80-100 m. de băile locale

se poate ajunge facil şi pe jos.

Parcare gratuită

Clienţii care sosesc cu autoturismul personal, beneficiază de parcare gratuită în parcarea amenajată în curtea interioară a pensiunii

WI-FI gratuit

în toate camerele

Minibucătărie în fiecare cameră

frigider, microunde, plită electrică, chiuvetă, filtru de cafea sau ceai, fierbător, prăjitor de pâine, veselă, tacîmuri

TV LCD

în fiecare cameră cu multe canale

Poze din Jula

 

TARIFE DE CAZARE

6,000 HUF/pers./noapte + Taxa locală 450 HUF/zi/pers.- camera dublă

32,000 HUF/noapte - apartament + Taxă locală 450 HUF/zi/pers.

 

Rezervări

După trimiterea formularului, vă vom contacta în curând

Adresa: H-5700 Gyula, Híd utca 7.

Telefon: +36 70 269 56 79
+40 745 640 680

E-mail: info@oazisgyula.eu